Në bashkësinë tonë organizojmë këto aktivitete të rregullta:

 • Falja e namazit të xhumasë
  Namazi fillon gjatë sezonit veror në ora 14:45,
  kurse në sezonin dimëror në ora 12:45.
 • Mësim-Besimi për fëmijë dhe të rinj
  Çdo të diele prej orës: 10:00 deri në ora 13:00
 • Mbrëmje familjare
  Çdo të shtunë të parë dhe të tretë, prej orës 17:00, mund të marrin pjesë burrat, gratë dhe fëmijët.
  Terminet e këtij aktiviteti:
  01.09.2018
  15.09.2018
  06.10.2018
  20.10.2018
  03.11.2018
  17,11,2018
  01.12.2018
  15.12.2018
 • Aktivitet sportiv – futboll
  Një herë në muajt në një të diele të muajit prej orës 18:00 deri në ora 20:00.
  Terminet e këtij aktiviteti:
  16,09.2018
  14,10,2018
  18,11,2018
  09,12,2018