Mirė se vini nė faqen e internetit tė Bashkėsisė Islame IKRA

Në emër të Allahut, Gjithmëshirshmit, Mëshirëplotit

Bashkėsia Islame IKRA nga Siegen-i

Qendra jonë është një Bashkësi Islame,
e cila bashkon të gjithë bashkëatëdhetarët shqipëtar të besimit islam.

Qëllimi i saj është ofrimi i kushteve objektive të nevojshme
për besimtarët myslimanë për kryerjen e detyrave të tyre fetare dhe kombëtare.


Namazi Xhumas fillon nė ora 12:50


Edukatė islame pėr fėmijė ka ēdo tė dielė prej orės 09:30-12:30


Mbrëmje familjare çdo të shtune të parë dhe të tretë të muajit
   Koha - prej fillimit të namazit të akshamit
   Mund të marrin pjesë burrat, gratë dhe fëmijët


  Gjithsejt: 4595